arkadaşlar ben 1988 mezunuyum aynı seneden arkadaşlar varmı bu resimdeki okulumuzun lüks hali... siz bizim gittiğimiz seneyi görseydiniz..iki kat inşaattı ve soba yakıyoduk ogünün nöbetçisi soba yı yakardı...)olsun yinede o yıllar aranıyo..beni hatırlayanlar varsa görüşürsek memnun olurum..7-Cden Hacer koç
KAFAN SECDEYE KAÇ KERE DOĞRU NİYETLE ERİŞTİ SERZENİŞTİ İŞİN İŞTİ ANNEMİN KARNINDAKİ EMBRİYO EZAN SESLERİYLE GELİŞTİ....
GÜVENME İNSANLARIN SAMİMİYETİNE MENFAATLERİ İÇİN GELİRLER VECDE,VAAD ETMESEYDİ ALLAH CENNETİ ONA BİLE ETMEZLERDİ SECDE.. Ben Yûnus’un mirasını taşıyan herhangi bir yunusum,Hz. Muhammedin geçtiği yolların tozuyum tıpkı üstadlarım gibi...
çok sağol resimler için okula başladığım ilk gün geldi aklıma kızlar bahçesi işte orası
ben korkuyodum bahçeye çıkmaya biliyomusunuz sınıftan dışarı çıkmıyodum o bahçe o kadar büyük geliyoduki çok sonra küçük geldi o ağaçın altında canım arkadaşlarımla resmim var
Resimler için çok saolun... bende çok özledim okulumu ya az kaldı ama 10 gün
kardeşim hala o okuldayken orayı çok iyi yaşa cuma günleri okunan yasin duvarlarına işlenmiştir ne kadar da kirletselerde o okulun maneviyatı sağlam.koridorlarında koş müdür muavinleri kızsada! bahçede öğle yemeği ye! tavsiyem
aynen Manaviyat konusunda sonuna kadar katılıyorum.. Son yılımız bizde hasretini yaşıcaz sizin gibi okulumuzun!!! bu yaz tatilleri iyi oluyor okulun kıymetini anlamak için!!
H€r kalbin çarpıntısı k€ndi €c€linin ayak s€sl€ridir