Yunus' a anlatmaya çalışmayın ben onu tanıyorum ve o gerçekten izin vermez
Yunus kardeşcim Emine ve Neslihan ablaların asıl anlatmak istediği; Mecbur kaldığında çalışabilecek sosyal kapasite ve bir beceriye sahip olması gerektiği. Çalışmalı demekten öte geçtiler yani
Bu konuda haklılar. Ama elbette, Rabbim kimseyi o durumlara düşürmesin...
erkek değdiğin calışır.. evini geçindirmek için... tüm fedakarlığı gösterir..
kadın dediğin HADDİNİ Bilir.. ve evinde kocasını bekler...
İyice Avrupaya döndük beee...
katılıoyorum kardeşim
ahmet kaya öldü hepimiz solcu olduk... hrant dink öldü hepimiz ermeni olduk... barış akarsu öldü hepimiz rakçı olduk... allah bülent ersoya uzun ömürler versin....
Çok sabit fikirlisiniz bakış açınız çok yanlış ben eşimin çalışmasını uygun görmem demek başkadır kadın HADDİNİ bilir demek başkadır kadın Allah katında en büyük mevkiyle mükafat bulmuştur zaten sizin düşünceleriniz hadsizliğinizle doğru orantılı
kadın... mektup gibidir.. sadece birisi o mektubu açar okur...
ama ılımlı müslüman kadınlar.. şuan karpostal gibi maaşallah
Rabbim... hayırlısını versin
yunuscum çok afedersin ama biz kadınlar gidip o malum işleri yapsın demiyoruz.... eşin, annen, halan, teyzen vs... hasta veya hamile olunca erkek doktora mı götüreceksin??? biraz mantıklı düşün ve aklını başına al kardeşim bu konuda bu kadar at gözlüklü olma istersen..... ayrıca her evde oturan kadında dört dörtlük değildir onun için bu kadar büyütme bu olayı ___________________________________ eş, anne, teyze, hala vs.. genel bir söylemdi lütfen yanlış anlama kardeşim...
Bu Mesaj 09-18-2008 09:30 AM değiştirilmiştir. Değiştiren... : ademcopur.
bir laf vardır Bekara kadın boşamak kolaydır diye...
arkadaşlar evlenince işler hiçte sizin düşündüğünüz gibi gitmiyor onun için şimdiden ben yaptırmam ben izin vermem asla katiyen olmaz gibi kelimeleri kullanmayın
Eet bu konuda sana katılıyorum aden abi. Sadece bu değil hiçbir kouda büyük konuşmamak lazım. Genelde yok abi ben evlenmem daha var, daha en az şu kadar var felan diyen insanlarda genelde görülen şey evlenmeye niyetli olanlardan daha hızlı bir şekilde evlenmektedir. Bu da büyük konuşmamak gerektiğinin bir kanıtıdır. Zannediyorum şimdi olmaz, kesinlikle, katiyetle gibi kelimeleri kullananlar ileride evde en son söz hakkına sahip olacaklar.
- Tamam karıcım.
- Peki karıcım.
Selametle
Ey İslam davetçileri ölüm tutkunu olunuz ki size hayat bağışlansın. Okuduğunuz kitaplar , devam ettiğiniz nafileler sakın sizi aldatmasın. Şeyh Abdullah Azzam